Kalendář letenek Wizzair
Dobry den
Prisli mi zmeny na let vienna- dubai ale nemam tam moznost zmenit terminy ako standartne byva len akceptovat alebo refund. Moze to casom tam pribudnut?
Mám to stejně. Je tam změna asi 3 hodiny a bez možnosti změnit termín. Ale pak mám třeba Praha-Řím změnu o půl hodiny a už můžu měnit nejen město ale i datum. Tak jestli proste u linky do SAE tu možnost automaticky nedávají a až třeba nad 5 hodin? Nicméně pochybuji, že by to tam pak přibylo, pokud ten čase ještě nějak neupraví.
Mně změnili Abu Dhabi o 2 hodiny a 25 minut a mám možnost změnit termín. Ale změnili to už 3 měsíce zpět, tak možná zase upravili podmínky
Mně taky před pár měsíci změnili Abu Dhabi a měla jsem i možnost změnit termín i změnit to na Dubaj.
vlado81 napsal(a):Dobry den
Prisli mi zmeny na let vienna- dubai ale nemam tam moznost zmenit terminy ako standartne byva len akceptovat alebo refund. Moze to casom tam pribudnut?
Mne v aplikácii ponúkalo pri tejto trase aj možnosť zmeniť termín/miesto odletu aj príletu. Na webe iba akceptovať, alebo refundáciu. Riešil som to minulý týždeň.
Pozri teda aplikáciu či to tak nemáš aj Ty.
tbu napsal(a):To jo, ale už jsem ve věku, kdy spát na letišti nechci, ani vstávat ve tři a brát si taxíka na letiště, nehledě k tomu, že to je další "zbytečná" noc, kterou musím zaplatit ... to byl jen povzdech :-)
Ostatním to třeba tak vyhovuje a ať si to užijí :-)
Řešení je zapadnout do nějakého baru, kde to žije a pak z baru rovnou na letiště k odletu.
Užiješ si to, pokud již nemáš po sezoně.
Michale, to mi ale moc nepasuje na tu tvou 1. podmínku, jak jsi psal: "Tyhle ranní lety beru jedině, když se dá stihnout ještě dostat do práce a není potřeba na letiště brát taxíka."
Je prosím nějaká šance, že letenky do Říma v listopadu již vydrží beze změn? Zatím je změnili jednou, kolikrát s tím průměrně hýbají?
Moje zkušenosti: Malta 2022 nebo Lisabon 2022 tolik změn/zrušení, že ve finále to pro nás bylo zcela nepoužitelné. Nebylo to poprvé co nám Wizz překazil výlet.. Od té doby je pro mě Wizz tabu...
Podle mě to nezrušili, smazali víc linek, podle mě s tím chtějí ještě hýbat. Já bych vydržela. Koukala jsem třeba na Larnaku, kde byly lety každý den, což je nesmysl, teď tam není nic. Dtto Katánie a další
Dnes změny na letech VIE - DXB/AUH... změna se týká na WIZZ Malta.
Nejde změnit lety, pouze potvrdit, nebo refund.
V app pro změnu je pouze možnost přesměrování na web, a stejné podmínky.
Navíc již jsou tam provedené změny, i přesto, že píšou, že máte potvrdit lety a nic se nezměnilo...například měl jsem VIE/DXB zpět AUH/VIE a potvrdit chtějí VIE/DXB/VIE. V přesměrování na web je ještě větší perla na potvrzení -
VIE/ DXB tam s původním datem a zpáteční datum je taky VIE/ DXB???
Prosím, nevíte, do kdy se musí změna u wizz potvrdit? V případě nepotvrzení zůstávají lety tak, jak je nabídli se změnami? Mě tedy lety zustaly původní i s časem, je změna pouze na wizz malta ltd.
To potvrzovani/ruseni apod. v pripade zmen slo vzdycky udelat jen pres web, nikdy neslo udelat v mobilni aplikaci. Kdyz naposledy menili operatora (nikoli casy letu), tak v tom meli takovy bordel, ze neslo ani potvrdit souhlas a nakonec mi tam za nejakou dobu naskocilo, ze ho ten system automaticky potvrdil za me.
Audit napsal(a):
Jde to v app? Nemám ještě aktualizaci app. Čekám na zdejší reakce.
Jde to jen přes web, aplikace mi změnu ani žádné možnosti nehlásí.
Ala napsal(a):
To potvrzovani/ruseni apod. v pripade zmen slo vzdycky udelat jen pres web, nikdy neslo udelat v mobilni aplikaci. Kdyz naposledy menili operatora (nikoli casy letu), tak v tom meli takovy bordel, ze neslo ani potvrdit souhlas a nakonec mi tam za nejakou dobu naskocilo, ze ho ten system automaticky potvrdil za me.
Některé jdou změnit i přímo v aplikaci. Vienna - Abu Dhabi musím přes web, ale třeba Vienna - Eilat mi jde udělat přímo v aplikaci.
Někdo zkušenost s voláním za "místní sazbu" na Wizzair?
Například Polsko-
+48 32 213 29 16, telefonní číslo pro místní sazbu
Jsou tam jenom 3 země, kde je možno využít volání za místní sazbu, Polsko je nejpřijatelnější.
Audit napsal(a):Dnes změny na letech VIE - DXB/AUH... změna se týká na WIZZ Malta.
Nejde změnit lety, pouze potvrdit, nebo refund.
V app pro změnu je pouze možnost přesměrování na web, a stejné podmínky.
Navíc již jsou tam provedené změny, i přesto, že píšou, že máte potvrdit lety a nic se nezměnilo...například měl jsem VIE/DXB zpět AUH/VIE a potvrdit chtějí VIE/DXB/VIE. V přesměrování na web je ještě větší perla na potvrzení -
VIE/ DXB tam s původním datem a zpáteční datum je taky VIE/ DXB???
Mam taky VIE- DXB a AuH-VIE, vse stejne i casy, akorat Wizz Malta
Mne dnes prišla zmena VIE-Jeddah na Wizz Malta. Dátum aj čas bez zmeny.
Je za tým schovaný nejaký problém? Ci si to tu oznamujeme len pre info? 🙂